En titt i fabriken

Vi letade länge efter rätt ställe att starta vår nya fabrik. Att bygga något helt nytt från grunden kostar enorma pengar, och därför var det mycket tillfredställande när vi hittade den nedlagda charkfabriken i Landskrona. Här har det tillverkats livsmedel förr, bland annat Gottfrids Leverpastej, ett varumärke som många skåningar känner till. I maj 2015 flyttades leverpastejtillverkningen till Danmark, och då blev lokalen tom.

Ungefär ett år senare kunde vi flytta in, och sedan dess har vi jobbat hårt med att anpassa fabriken till våra behov. När man arbetar på det sätt som vi gör, helt utan kemiska tillsatser och konserveringsmedel, är hygienen superviktigt. Super-duper-megaviktig, till och med. I många avseenden ligger hygienen på samma nivå som i en läkemedelsfabrik.

Jobbet är inte klart, men vi tycker ändå att det är dags att visa upp lite av det vi gjort. Om du klickar på bilderna, får du se en större version!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *