Jobba på Villman & Co

Jobba på Villman & Co

Villman & Co befinner sig i en kraftig expansionsfas. Vi lanserar en rad nya produkter för dagligvaruhandel, foodservice och industri, och vi ser fram mot en resa som kan bli hur spännande som helst – och ta oss hur långt som helst. Vi håller nu på och bygger upp en fabrik i Landskrona där vi tillverkar färska, kylda måltidslösningar som bygger på vår grundidé: ”Modern mat. Bekvämt och utan tillsatser.”

Kunder, leverantörer och samarbetspartners finns redan på plats, men vi räknar kallt med att vi kommer att behöva rekrytera flera nya medarbetare under den närmsta tiden.

En av dem kanske är du?

Vi söker primärt människor som har erfarenhet från restaurang- och livsmedelsbranschen. Vi kommer att behöva personer som är duktiga på massor av saker. Kvalitet, hygien, produktion och administration, för att nämna några exempel.

På Villman & Co jobbar vi bara med färska råvaror och leverantörer med kända varumärken. För oss är måltidsupplevelsen lika central som på en restaurang. Vi bygger upp vårt företag från grunden, och du kan få vara med om en mycket häftig resa där framtiden hänger på individen, och inte på företaget. För att trivas hos oss är det viktigt att du förstår hur den här industrin fungerar: det är kunden som betalar din lön.

Har vi lyckats avskräcka dig? Inte? Bra, klicka på knappen nedan för att skicka in ansökan och CV!


    Marknad och försäljningProduktionKvalitetHygienAdministration