Om Villman & Co

Villman & Co

Vad får man om man tar de idéer som dominerar i ett riktigt bra restaurangkök, och flyttar över dem till en modern livsmedelsindustri? Då får man Villman & Co. På den här sidan tänkte vi fördjupa oss lite mer i grundstenarna i vår filosofi.

Bra råvaror

Vi jobbar hårt med att hitta bra råvaror. Och vi jobbar också hårt med att hitta duktiga leverantörer, som vi helst samarbetar med under lång tid. Dem kan du läsa mer om på sidan Våra leverantörer.

Respekt

Vi vet att kunden betalar vår lön, och att vi måste förtjäna det varje dag, året om. Har man den grundinställningen, måste man känna respekt för det man gör. För produkterna, kunderna, kollegorna och andra i omgivningen.

Svenska råvaror

Vi använder alltid svenska råvaror, i så stort utsträckning som det bara är möjligt. Av naturliga skäl är det svårt att hålla 100 procent – det odlas till exempel alldeles för lite citroner och quinoa i vårt avlånga land.

Transparens

Vi har inga hemligheter. Tvärtom. Vår dröm är att bygga upp ett företag där alla känner att de har insyn i allt som händer. Inte bara vi som arbetar här, utan våra kunder, leverantörer, grannar och alla andra.

Inga tillsatser

Ingenstans, i någon av våra produkter, finns det konserveringsmedel. Vi använder inga kemiska tillsatser. Däremot är vi superpetiga med hygien, temperaturer, tid och andra faktorer som påverkar kvaliteten i produkten.

Kul på jobbet

Har man inte kul på jobbet, så gör man inget bra jobb. Och om man inte gör ett bra jobb, får kunderna inga bra produkter. Därför är humor, glädje och engagemang alltid högt på agendan för Villman & Co.